lauantai 1. maaliskuuta 2014

Tervetuloa Tähtimön remonttiblogiin!


Kaikkien läheisten, sukulaisten, ystävien ja muiden uteliaiden kysymyksiin vastataksemme päätimme perustaa blogin, jossa tulemme päivittämään kuulumisia remontin keskeltä!

Tähtimö on 1956 rakennettu rintamamiestalo Hämeenlinnassa. Talossa on tilaa noin 150m2 ja se on rakennettu suurelle 1980m2 tontille. Talo on sisältä alkuperäiskunnossa, joten tulemme päivittämään kaiken tälle vuosituhannelle sekä talolle ominaista että omaa tyyliämme noudattaen. Tavoitteenamme on remontoida talosta toimiva koti, jossa on tilaa asua, olla, harrastaa ja elää mukavasti. Remontoimisen itsessään ajattelemme yhteisenä  harrastuksena, emmekä ainoastaan täydellisen valmiin lopputuloksen tavoittelemisena. 

Toivotamme kaikki tutut ja tuntemattomat tervetulleiksi blogiimme, pyrimme vastaamaan kysymyksiin ja postaamaan kaiken oleellisen ja vähemmän oleellisen tänne kuvien kera! :)

Sini ja Patrik

1 kommentti:

  1. Hyvää päivää,

    Olemme oikeutettu ja hyvämaineinen rahanantaja. Me lainamme varoja yksityishenkilöille, jotka tarvitsevat rahoitustukea, antavat lainan henkilöille, joilla on huono luotto tai jotka tarvitsevat rahaa laskujen maksamiseen, investoida liiketoimintaan. Oletteko etsineet lainaa? sinun ei tarvitse huolehtia, koska olet oikeassa paikassa tarjoan lainaa alhaisella 2 prosentin korolla, joten jos tarvitset lainaa, haluaisin vain ottaa yhteyttä minuun tämän sähköpostin kautta. Osoite: mobilfunding1999@gmail.com

    TARPEEN TARKOITUSOHJEET:

    1) Täydelliset nimet: ............
    2) Sukupuoli: .................
    3) Ikä: ........................
    4) Maa: .................
    5) Puhelinnumero: ........
    6) Ammatti: ..............
    7) Kuukausitulot: ......
    8) Tarvittava lainan määrä: .....
    9) Lainan kesto: ...............
    10) Lainan tarkoitus: ...........
     
    Kiitos

    VastaaPoista