maanantai 2. kesäkuuta 2014

Seinien levytys


 Lattian levyttämisen jälkeen päästiin seinien levyttämiseen. Hakattiin kaikki naulat kunnolla kiinni ja sitä myötä oikaistiin tarvittaessa. Ulkoseiniin laitettiin lisäeristystä tuomaan 12mm huokoleijonaa, tuttavallisemmin haltexia. Sen päälle sitten 6mm saneerausgyprocia. Sisäseiniin laitettiin pelkkä 6mm kipsilevy.



Levytystä helpotti PALJON vanhasta keittiöstä säästetty alakaappi-pöytätaso, joka toimi levytyspöytänä. :)

Kipsilevyt

Kun seinissä oli levyt, alkoi kokonaisuus hahmottua paremmin ja voi sitä valon määrää nyt... :) Lattian ja seinien ruuvaamisen, eli arviolta 1000 ruuvatun ruuvin jälkeen alkaa ruuvaamisen taito olemaan opittu!


Seinät nauhoitettiin, kitattiin, hiottiin, kitattiin, hiottiin, maalattiin pohjamaalilla ja vanhan seinän kohdalla uudet kantavat rakenteet koteloitiin kipsilevyllä. Tässä kuvassa näkyy myös viimeisteltyä hormia! Myöskin katto on koolattu valmiiksi sähköjen ja kattopaneelien asennusta varten.

Pohjamaalatut seinät
Työ-/makuuhuoneeseen tehtiin kevyt väliseinä, joka rajaa hormin puolelle vaatehuoneen. Asuinkerroksessa ei ole (eikä tule) säilytystilaa muuten ollenkaan, joten päädyttiin tällaiseen ratkaisuun. Tästä lisää myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti