maanantai 13. lokakuuta 2014

Keittiön välitilalaatat


Keittiön välitilalaatan valinta meinasi osoittautua hankalaksi. Haluttiin, että siinä on jotain vanhanaikaista, jotan epätavallista/epätavanomaista ja sitten se tärkein; että se sopisi koko suuren huoneen väreihin ja kokonaisuuteen hyvin. Meillä oli todella monta mallia, jotka testasimme kotona ja aina totesimme sen jollainlailla huonoksi tai epäsopivaksi. Sitten löysimme tämän.


Laattojen kiinnittämisen jälkeen ehkä hieman säikähdettiin tiilikiviefektiä, joka aiheutui laattojen tummista reunoista.. Onneksi kuitenkin oikeanvärinen saumalaasti pelasti tilanteen ja teki välitilalaatoituksesta meidän silmiä miellyttävän!




Halusimme, että välitilalaatta ei hyppää silmiin, mutta erottuisi kuitenkin jotenkin. Laatassa toistuu vastapäisen seinän pystyraitatapetin sävy ja tyyli.

Voi sitä onnenpäivää, kun hanasta tuli vesi!! Siis oikeasti, hanasta tuli vesi! Aihe sai facebookissa 47kpl tykkäyksiä. Heh.

Onnistuin löytämään Jyskistä juuri sopivat korit avohyllykköön.. Kuinka täydellisesti ne sopivatkaan välitilalaatoituksen kanssa! :)

1 kommentti: